UA-125317314-3
Acces control
seifuri
Videointerfon
Senzori
bariera auto
cilindri siguranta
Camere supraveghere
Centrala
Interfoane
Solare

Termeni și Condiții

Acest site este proprietatea CYBERSMART XPECTING SRL cu sediul social în Ipotești, Strada Mihai Eminescu, Nr. 94, jud. Botoșani, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului Botoșani J07 /6/2017, CUI 36897153.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului, acestea se vor putea consulta în orice moment. In situația în care nu sunteți de acord cu aceste condiții, va rugam sa nu folosiți site-ul nostru de internet.


CYBERSMART XPECTING SRL are dreptul de a actualiza și / sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără notificare prealabila, de aceea, va solicita sa urmăriți periodic eventualele modificări. 

Informațiile publicate aparțin site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil de reprezentantul legal al societății CYBERSMART XPECTING SRL care administrează site-ul si al autorului continutului. Atat solicitarea cat si acordul pentru folosirea continutului se fac doar in scris

Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.