UA-125317314-3

Energie

Productie cu sisteme fotovoltaice si eoliene


    Aria aplicatiilor mici care au nevoie de alimentare cu energie electrica a devenit tot mai larga astfel ca au devenit necesare  aceste sisteme pe curent continuu alimentate cu ajutorul panourilor fotovoltaice.            
Mai ales in aceste cazuri in care consumurile sunt mici dar locatiile sunt izolate , costurile de racordare necesare alimentarii sunt foarte ridicate.    

            
Venim  in ajutorul dvs oferindu-va o gama larga de sisteme fotovoltaice de dimensiuni reduce pregatite pentru a asigura energia necesara in regim de curent continuu.


Astfel de sisteme pe curent continuu fotovoltaic contin trei componente de baza:


– panouri fotovoltaice (simple sau dublate de turbine eoliene);
– regulator de incarcare;
– acumulatori


Asemenea sisteme pe curent continuu de dimensiuni mici sunt usor manevrabile, fiind foarte potrivite pentru o gama larga de aplicatii:


Aplicatii amplasate in zone izolate cu consumuri reduse: sisteme de transfer de date, sisteme de monitorizare, sisteme de alarma pentru ferme si perimetre, cabane izolate, sau pur si simplu unde nu doriti sa lasati conectat la reteaua clasica de 220 (sau cat si cand ar chef furnizorul Dvs sa fie) volti.


Aplicatii mobile: rulote auto, autoutilitare cu consumatori specifici, apicultura, pastorit, si chiar turism 


Sistemele de energie alternativa, ofera tensiuni stabile, in marea majoritate a cazurilor cu sinusoide pure, protejand astfel aparatura Dvs.

SISTEME FOTOVOLTAICE AUTOCONSUM CU REGULATOARE SOLAREAcest tip de sistem fotovoltaic autoconsum este potrivit pentru aplicatii in locatii in care se doreste reducerea consumului de energie din retea dar si acolo unde se doreste protejarea echipamentelor fata de calitatea slaba a energiei electrice din reteaua publica.

Sistemul in regim de autoconsum este format din elemente de productie (panouri fotovoltaice, turbina eoliana), regulatoare de incarcare, un tanc de acumulatori si un aparat cu functii multiple invertor/incarcator.

Energia produsa este folosita pentru a incarca acumulatorii, prin intermediul regulatoarelor de incarcare. Din acumulatori curentul este preluat si transformat din 12, 24 sau 48 V curent continuu in 230V curent alternativ, prin intermediul aparatului invertor/incarcator si livrat mai departe catre consumatorii din locatie.

Conexiunea la reteaua electrica a aparatului cu functii multiple este utilizata ca sursa de rezerva. In situatia in care acumulatorii ajung la un anumit prag de descarcare, prestabilit si programabil, aparatul va comuta de pe functia de invertor pe functia de incarcator intr-un interval mai mic de 20 ms, astfel ca nici un consumator nu va sesiza aceasta trecere. In aceasta functie, aparatul cu functii multiple va prelua energia din retea si o parte o va directiona spre consumatori iar cealalta parte o va utiliza pentru a reincarca tancul de acumulatori.


Nu sunt produse în această categorie.