UA-125317314-3

Securitate mecanica

Securitatea mecanica este catregoria de masuri si elemente mecanofizice proiectate si instalate pentru protectia valorilor, bunurilor si vietii persoanelor. 

 Jafurile armate la banci, case de schimb si amaneturi au devenit atat de dese incat nu mai intra nici la Breaking News, aceasta reflectand schimbarea intervenita in comportamentul infractorilor. 

Chiar daca unii conducatori de unitati, fac "economie" la amenajarea ghiseelor si caseriilor, viata unui om nu o poate echivala nimeni.


Iar daca termopanul pus in locul geamului antiglont, panoul de rigips in locul celui antiglont, si chiuveta de aluminiu in loc de tava de transfer cu rezistenta determinata, pot sa pacaleasca pentru moment pe cei insarcinati cu controlul masurilor de securitate,  e timpul sa va aduceti aminte ca glontul nu poate fi pacalit. Iar armele de foc nu mai sunt doar in filme, ci foarte des in mainile  cui nu trebuie. 


Noi va oferim, cu sufletul impacat si cu frica de Dzeu, doar echipamente certificate. Certificarea si agrementul tehnic sunt obtinute in urma testarii, in laborator si in conditii reale. 


Solutii de securitate mecanica oferite

- amenajare ghisee blindate, conform cerintelor legale, cu panouri si usi antiglont, geamuri antiglont, sertare de transfer indirect cu rezistenta la glont.

- securizarea geamurilor impotriva tentativelor de efractie cu folie antiefractie

- sisteme de inchidere cu cilindrii de inchidere protejati impotriva gauririi, smulgerii, percutiei, copierii, atat in sistem centralizat cat si master key

- seifuri antifoc pentru documente si opere de arta

- seifuri antiefractie CERTIFICATE si montate corespunzator

- case de bani 

- seifuri cu depunere prin fanta sau sertar, pentru benzinarii, localuri non-stop, etc

- dulapuri si fisete de siguranta.

- dulapuri pentru arme de vanatoare si tir sportivSubcategorii