UA-125317314-3

Alarmă antiefracție

Alarmă antiefracție

Va oferim toata gama de sisteme de alarma inteligenta, cu posibilitatea de implementare a detectiei perimetrale si multe altele. Paznicii sunt scumpi si prea putin loiali in zilele noastre. Iar unii dintre ei sunt prea buni prieteni cu alcoolul si odihna in timpul serviciului. 

Sistemele de alarma sunt imune la coruptie, taxe, contributii sociale sau complicitate cu infractorii. Ele au nevoie doar de energie electrica si de abonarea la dispeceratul unei firme de paza si interventie.

In principal, componenta unui sistem de alarma antiefractie include

- centrala de alarma, a carui rol este sa centralizeze si sa interpreteze semnalele transmise de senzori
- senzori (detectori) care pot fi de exterior, interior, de miscare, de geam spart, de soc in cazul seifurilor, de vibratii, de usi, ferestre, butoane de panica, etc. Acestia se conecteaza la centrala prin cablu sau wireless.
 

- comunicator pentru transmisia semnalelor de alarma si a evenimentelor la distanta, catre un dispecerat si/sau catre telefonul Dvs.


- sirene de alarmare de interior sau de exterior cu baterii 


Oferta noastra o personalizam in functie de tipul de client si nevoile acestuia.,fie ca e vorba de casa particulara ori sedii de firma/institutie.


Ajungem la Dvs, in timpul legal de interventie, pe raza judetelor Cluj, Botosani, Suceava, Neamt, Bistrita si Iasi.Instalare și mentenanță sisteme alarmă antiefracție.

Instalare și mentenanță sisteme alarmă antiefracție.

Instalăm, evaluăm și asiguram mentenanța pentru toată gama de sisteme de alarma inclusiv protecție p..

0,00lei

Kit centrala profesionala antiefractie SP231

Kit centrala profesionala antiefractie SP231

Kit centrala profesionala antiefractie SP231 - TrikdisCentralele de alarmă Trikdis deţin toate avize..

0,00lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)