UA-125317314-3

Control acces/Pontaj

Control acces/Pontaj

Conform legii, orice institutie publica, trebuie sa aiba zona de acces in unitate prevazuta cu acces controlat. Acesta poate fi realizat prin mijloace proprii de paza, care identifica si admit accesul persoanelor in unitate, sau prin mijloace electronice.  De asemenea, companile private sunt si ele, in multe cazuri, in situatia de a reduce riscurile de securitate prin impplementarea masurii accesului controlat. Paza umana costa, cunoastem cu totii nivelul de salarizare si taxare din Romania. 

In plus, intrarea in vigoare a GDPR, introduce o noua variabila in riscurile de securitate, ceea a datelor cu caracter personal, colectate in momentul cand agentul de securitate (paznicul) de la intrare, intra in contact cu actele de identitate. 

Sistemele de control si admitere a accesului, au avantajul ca lucreaza 24h/24h, 7 zile din 7. fara a consuma altceva decat energie electrica si din cand in cand, servicii de mentenanta.  Ele pot respecta regulile introduse, fara exceptie, in functie de drepturile acordate. 

    Persoanele si vehiculele carora li se doreste admiterea accesului, li se atribuie un identificator, care va fi citit de sistem prin metoda de autentificare aleasa, iar sistemul va da comanda de deschidere usa, ridicare bariera, etc, doar in acest caz. 

    Toate actiunile (incluzand intrare, iesire, incercare deschidere cu card neautorizat, incercare de fortare usa, etc)  se numesc "evenimente" si sunt memorate de unitatea centrala in baza de date. Baza de date, poate fi ordonata, filtrata, se pot efectua si operatiuni de cautare si chiar exportata catre programul de salarii, realizandu-se astfel un pontaj precis.

    Cele mai raspandite metode sunt cu carduri de  acces, care pot fi la randul lor imprimate ca legitimatii. 

Nu sunt produse în această categorie.